Épp itt jársz: KezdőlapYSS
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

YSS

YSS "World Class" lengéscsillapítók

 

Az YSS egy taiwani székhelyű márka és a termékeiket is ebben az országban állítják elő. A "Made in Taiwan" jelző azonban ezeknél az alkatrészeknél egészen más értelmet nyer, mivel számos európai gyártó is fejet hajthatna a rugóstagok kidolgozása és minősége előtt. Ez nem véletlen, hiszen az YSS márka már 1983 óta létezik, a kezdetekben csak kis szériában folyt a termelés, de az idő előrehaladtával a cég egyre nagyobbá vált és mára már mindenféle járműhöz kínálnak lengéscsillapítókat a robogóktól kezdve, a quadokon át, egészen a sportmotorokig.

 

Európában a 2000-es évek második felében jelent meg a márka és 2008-ra már elnyerte a legnevesebb minőégellenőrző szervezet tanusítványait is:

 

 

  • TUV QS9001
  • TUV ISO 9002
  • ISO/TS 16949

 

 

 

 

 

 

Belépőmodelljeik ára magasabb mint amennyiért manapság egy alap színtű rugóstagot már meg lehet kapni, azonban alkatrészeik kidolgozása és működése messze felülmúlja a versenytársakét, így megérik a befektetést. Legtöbb termékük rugóelőfeszítése fokozatmentesen állítható, tehát mindenki a saját testsúlyához és vezetési stílusához tudja hangolni a rugóstagot, a komolyabb változatok pedig még több állítási lehetőséggel bírnak. Ha szeretnéd, hogy robogód futóműve tartósan jó teljesítményt nyújtson és nagy hangsúlyt fektetsz az irányíthatóságra, akkor az YSS-ben nem fogsz csalódni.

Rendezés:
12.500 Ft
Változattól függ