Épp itt jársz: KezdőlapMalossi
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

Malossi

Malossi robogó tuning alkatrészek

"Ha te csak a legjobbal elégszel meg"

 

Bátran állíthatjuk, hogy a robogósok körében a legismertebb márkanév a Malossi. Ez nem is csoda, mivel az olaszországi céget az 1930-as években alapította Armando Malossi, tehát egy tradicionális, hihetetlenül nagy tapasztalattal rendelkező vállalatról van szó. Ez meg is látszik termékkínálatukon, mivel kizárólag csúcsminőségű anyagok felhasználásával dolgoznak, a termékek piaci bevezetését pedig hosszú és alapos tervezési és tesztelési szakasz előzi meg. Legnagyobb konkurense a szintén olasz székhelyű Polini gyár, ami nem is csoda, hiszen ezt az országot tekinthetjük a robogózás mekkájának is.

 

A kínálatukban szereplő robogó alkatrészek rendkívül széles skáláját vonultatják fel: kipufogók, hengerszettek, karburátorok, variátorok, kuplungok, variátor szíjak, fékbetétek, lengéscsillapítók, gyújtás elektronikák, görgőszettek stb. A kereskedelmi forgalomba hozott termékeik közül válogatva egy komplett robogó blokk megépítésére is van lehetőség, aminek a teljesítménye elérheti akár a 25 lóerőt. Ez a szint olyan mintha egy 300 lóerős autóval közlekedne az ember, ez tökéletesen illusztrálja, hogy milyen technológai szintet képvisel a márka.

Természetesen nem csak ilyen brutális teljesítményre képes robogó alkatrészek forgalmazásával foglalkoznak, számos olyan terméket is megtalálunk szortimentjükben, ami a hétköznapi használat során semmilyen hátrányt nem jelent, nem csökkenti a robogó élettartamát, viszont jobb gyorsulás és magasabb végsebesség elérését teszik lehetővé. Talán a legnépszerűbb termékük a sport kategóriás Malossi Multivar variátor, ami egy teljesen gyári állapotú robogóba szerelve 15-20%-os javulást eredményez annak dinamikájában.

 

Az ilyen minőségi és technológiai színvonalnak azonban ára is van, így nem csoda, hogy például a Malossi 70ccm-es Sport hengerszett árából akár 3-4 darab gyári 50-es hengert is vásárolhatnánk. Elsősorban azok fogják kedvelni ezeket a robogó alkatrészeket, akik nem csak használati tárgyként tekintenek robogójukra, hanem valamiféle érzelmi kötődésük is van, egyfajta hobbiként kezelik a motorozást, ebből kifolyólag pedig nem sajnálják a pénzt az efféle átalakításokra. Gyakran fölteszik nekünk a kérdés, hogy melyiket válasszák: "Polini vagy Malossi". Erre nem lehet egyértelmű választ adni, van aki erre esküszik, van aki arra, így ebben a kérdésben sajnos nem tudunk titeket hasznos tanáccsal ellátni, leginkább az ár játszhat döntő szerepet a választásban.

Rendezés:
20.540 Ft
Változattól függ
22.270 Ft
Változattól függ
16.610 Ft
Változattól függ
17.940 Ft
Változattól függ
16.380 Ft
Változattól függ