Épp itt jársz: KezdőlapTun'R
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

Tun'R

Tun'R robogó alkatrészek - Minőség és teljesítmény, korrekt áron

 

A franciaországi székhelyű Tun'R által gyártott alkatrészek elsősorban Távol-Keletről érkeznek, azonban Franciaországban magas színvonalú minőségellenőrzésen esnek át. Ha nem is érik el a legnagyobb márkák (Doppler, Airsal, Malossi) precizitíását, akkor is egy abszolút korrekt, minőségi kidolgozás és jó teljesítmény jellemzi ezeket a robogó tuning alkatrészeket. Legnagyobb előnyük ár-érték arányukban rejlik, tehát ha nem szereted a legolcsóbb alkatrészeket megvásárolni, viszont a legdrágább márkákra nincs kereted, akkor a Tun'r-rel biztosan elégedett leszel.

A Tun'R által forgalmazott termékek bárki számára ideálisak lehetnek, akiknek nem az az elsődleges céljuk, hogy minél inkább "széttuningolják" a robogójukat, de mégis valamivel több dinamikára vágynak. A motorikus alkatrészkínálatuk rendkívül széles: tuning variátorok, utángyártott Dellorto licensz alapján készített karburátorok, sport kuplungok, rengeteg féle sportlégszűrő, stb...

A márka kínálatának oroszlánrészét azonban az optikai kiegészítők adják. Rengeteg különféle kiegészítőt kínálnak számtalan típushoz, így ha téged az optikai tuning világa is érdekel és a teljesítmény mellett a kinézetre is adsz, akkor nagy valószínűséggel találkozni fogsz a gyártó termékeivel. A szortiment nagyon széles csak, hogy néhány példát említsünk:

  • Lexus style hátsó lámpák
  • Irányjelzők
  • Downhill kormányok
  • Légterelő burkolatok
  • Lámpabúrák
  • Led-es lámpatestek
  • Berúgókarok
  • Markolatok
  • Rugóstag emelők

 

 

Nagyon sok esetben előfordul, hogy a Tun'R által forgalmazott termékek megszólalásig hasonlítanak más márkák által kínált alkatrészekhez. Ez nem véletlen, sok esetben ezek tényleg csak csomagolásukban különböznek és amúgy ugyanazokról az alkatrészekről van szó, amelyekről még az is elképzelhető, hogy azonos gyártósoron készülnek. Az STR8, a TNT, illetve a franciaországi Tun'R között rengeteg olyan tételt lehetne találni, amikről csomagolás, vagy márkajelzés nélkül az ember nem is tudná megmondani, hogy valójában melyik gyártó termékéről van szó. Így azt tudjuk javasolni, hogy ha ezek között vacilálsz, akkor leginkább az árat és a kinézetet tartsd szem előtt, mivel minőségben minimális eltéréseket fogsz csak tapasztalni.

Rendezés:
751 Ft 601 Ft
Változattól függ
7.501 Ft 3.900 Ft
1 db raktáron
6.500 Ft 5.199 Ft
Változattól függ
6.701 Ft 5.361 Ft
Változattól függ
8.500 Ft 6.800 Ft
Változattól függ
4.500 Ft 2.501 Ft
Változattól függ
8.300 Ft 6.640 Ft
Változattól függ
8.100 Ft 6.480 Ft
Változattól függ