Épp itt jársz: KezdőlapHírek
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók
Legújabb termékek

Hírek

2017-10-16 21:37:42

ékszíj,dayco,maxirobogó,yamaha,gilera,piaggioÜzletünk október 19-én és 20-án zárva tart, így ebben az időszakban erléhetőségeink is szünetelnek. A rendeléseket természeteen ebben az időszakban is fogadja webáruházunk, azonban azok feldolgozását csak október 24-én kezdjük majd meg.

 


 

2017-09-14 00:00:00

ékszíj,dayco,maxirobogó,yamaha,gilera,piaggioKevlár erősítésű Maxirobogó ékszíjakkal bővítettük kínálatunkat a méltán híres olaszországi Dayco cégtől. A Pirelli leányvállalataként a minőség garantált. A kevlár szálak sokkal tartósabbá teszik az ékszíjat a hagyományos társaival szemben. Ezek a termékek megfelelnek a legmagasabb minőségellenőrzési követelményeknek, éppen ezért nagy teljesítményű  Maxi robogókban is gond nélkül használhatók. Remek alternatíva lehet ez azok számára, akik a gyári ékszíjnál erősebbre vágynak. Webáruházunkban szinte minden robogó típushoz elérhetőek ezek a termékek többek között pl.: Vespa,Sfera,Runner,X-max.

 


 

2017-09-07 00:00:00

főtengely,suzuki,katana,léghűtésWebáruházunkban elérhetővé vált a léghűtéses Suzuki Katana Top Racing főtengely. A márkát nem kell bemutatnunk hiszen az egyik legnevesebb gyártóról van szó akinek már több mint 50 év tapasztalata van a főtengelyek gyártása terén. Minőségben nincs hiány és ez erre a termékükre is igaz. Tökéletes választás lehet amennyiben a gyári alkatrész tönkrement, vagy esetleg egy kisebb tuningon törjük a fejünket, ugyanakkor az eddiginél egy jobb minőségű, erősített darabot szeretnénk.

 


 

2017-08-31 00:00:00

mitsuboshi,gyári,ékszíj,suzuki,yamaha,piaggio,gilera,japánFeltöltésre kerültek a kiváló minőségű Mitsuboshi ékszíjak, nagy teljesítményű robogókhoz. Webáruházunkban szinte minden robogó típushoz elérhetőek ezek a termékek többek között pl.: Majesty,Burgman,T-max,Nexus. A megerősített oldalfalaknak köszönhetően az erőátvitel sokkal pontosabb és ezáltal minimális a teljesítmény veszteség.Megbízhatóságuk és  magas minőségük miatt olyan gyártók választják partnerüknek a márkát mint a Yamaha, Suzuki és a Piaggio.
 


 

2017-08-24 00:00:00

mannol,eurol,motorolaj,kenőzsír,ápolóanyag,fékfolyadék,rézpaszta,kézmosóKenőanyag kínálatunkat újabb két márkával bővítettük, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb terméket. A méltán híres Eurol és Mannol márka már évtizedek óta megtalálható a kenő- és ápolóanyagok piacán. Sikerüket a kiváló minőségű alapanyagok felhasználása és a hozzáadott szakartelmük garantálja. Termékeik széleskörben alkalmazhatók. A közúti felhasználástól egészen a nagy igénybevételű verseny célokig. Kínálatukban megtalálhatóak a fékfolyadékok,kenőzsírok,multifunkciós és légszűrő spray-ok és természertesen sok egyéb más is.