Épp itt jársz: KezdőlapHírek
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

Hírek

2018-04-20 10:10:40

robogó alkatrész, motor alkatrész, robogó alkatrész webáruház, motor alkatrész webáruház, robogó alkatrész webshop, robogó alkatrészek, robogó tuning, motor alkatrész webshop,

Kedves Vásárlóink!
 
Szombaton (Április 21.) üzletünk zárva tart, így az elérhetőségeinken is szünetel az ügyintézés. A beérkező megrendeléseket hétfőn kezdjük el feldolgozni. 
 

 

2018-04-12 00:00:00

tömítés,artein,vágható,többféleEgy igazán hasznos termékkel bővítettük a kínálatunkat ami nem más mint a szinte minden típushoz kapható tömítések gyártójának az Artein-nek az univerzális, többféle méretben és vastagságban kapható,vágható tömítése. Amennyiben szükséged van valamilyen tömítésre de nem kapható a megfelelő méretben és formában akkor ezekből a lapokból könnyedén vághatsz magadnak egy megfelelő darabot. Igazán jó minőségű és strapabíró tömítés, amivel sokáig nem lesz gondod.


 

2018-03-20 00:00:00

tömítőpaszta,pro seal,rtv,piros,hőállóLegújabb szerelési segédanyagunk egy erős, hőálló, szilikon bázisú tömítőpaszta,amely a blokk alkatrészek (például hengerfej, blokkfelek, stb.) érintkezéseinek tömítésére szolgál. Rendkívül ellenálló az olajjal, a vízzel és a váltófolyadékkal szemben is, így tartós tömítettséget biztosít. -62°C- és +370°C között problémamentesen használható.

 

 


 

2018-03-07 00:00:00

flakon,doppler,olajmérő,250mlEgy igazán hasznos termék került fel a webáruházunkba, a franciaországi Doppler olajmérő flakonja melynek segítségével könnyedén kimérheted a keverékhez szükséges olajmennyiséget. Csavaros kupakjának köszönhetőn akár magaddal is viheted az útra a már előre kiszámolt adagot anélkül,hogy kifolyna a csomagtartódban. Tökéletes megoldást jelenthet abban az esetben ha már nem a gyári olajzást használod.

 

 

 


 

2018-03-06 00:00:00

lánckerék,Tun'r,színes,kék,piros,zöld,sárga,420Egy apró de annál feltűnőbb alkatrésszel bővítettük az optikai tuning kínálatunkat. A termék nem más mint a Minarelli AM6 típusú blokkokhoz való,színes, 420 széles (ekkora láncot lehet hozzá használni) első lánckerék a franciaországi Tun'R-től. Ezzel az apró de igen lényeges alkatrésszel még egyedibbé varázsolhatad a motorodat. Aki szereti ezeket az apró optikai tuningokat annak kötelező darab lesz ez is.