Épp itt jársz: Kezdőlap2-Extreme
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

2-Extreme

"Ami olcsó az csak gagyi lehet. De a kivétel erősíti a szabályt!"

 

2-Extreme robogó alkatrészek

 

A márka mára már viszonylag ismertté vált a magyar robogósok körében, ami elsősorban annak köszönhető, hogy az eladásra szánt termékek ászínvonalát a lehető legalacsonyabban tartják. "Olcsó húsnak híg a leve", szokták mondani, azonban a gyártó alkatrészei sokkal jobb minőséget képviselnek mint amilyet az áraik alapján gondolna az ember. Komplett 70-es öntöttvas hengerszett 20.000 Ft alatt? Szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy egy ilyen henger az első berúgás után ne essen szét, de mégsem ez történik. A 2-Extreme termékek, nem említhetőek egy lapon a nevesebb gyártók alkatrészeivel ami a technikai megoldásaikat illeti, viszont minőségük és tartósságuk abszolút elfogadható.A kínálatuk rendkívül széles, alapvetően utángyártott, gyári tulajdonságokkal rendelkező termékekből, illetve sport kategóriás teljesítménynövelő robogó alkatrészekből áll: hengerszettek, kipufogók, karburátorok, variátorok, kuplungok, berúgó alkatrészek, sportlégszűrők, főtengelyek, csapágyszettek, ékszíjak, féktárcsák, fékbetétek, stb. Ha számodra az ár az elsődleges választási szempont és nem félsz valamit megvásárolni csak azért mert nem a legnagyobb márka logója van a csomagoláson, akkor abszolút elégedett leszel a döntéseddel.

 

Számos olyan 2-Extreme márkájú robogó tuning alkatrész van, amit bátran nevezhetünk a vásárlók kedvencének. Az egyik ilyen, a kis méretű, SP-1 típusú sportlégszűrő, aminek szintén nagyon kedvező az ára, 5 féle különböző karburátor adapter jár hozzá és meglepően jó minőségű szivacsréteggel rendelkezik.

 

 

Egy másik ilyen úgynevezett "adu ász" a Performance fantázianévre hallgató variátor család. Ez egy belépő szintű sport variátorszett, amit egy az egyben, a méltán népszerű Malossi Multivar-ról mintáztak, viszont majdnem csak fele annyiba kerül. Gondolhatnánk, hogy a görgők biztos nagyon gyenge minőségűek és jó hamar elkopnak, de még ha így is van, akkor sincs nagy gond, hiszen nem csak egy, hanem három görgőszettet is magában foglal az ár.

 

A felsorolást nagyon sokáig lehetne folytatni, ez csak két példa a sok közül, ami remekül szemlélteti azt, hogy nem feltétlenül kell súlyos tízezreket költeni arra, hogy egy kicsit feltuningold a kedvencedet. Ha kizárólag 2-Extreme alkatrészekből válgoat az ember, akkor egy komplett 70-es tuning szett (karburátor, variátor, kuplung, henger, főtengely), akár 50-60.000 Ft-ból is kijöhet, ez pedig igen barátinak mondható. A termékek származási helye alapvetően Taiwan, a 2-Extreme márka székhelye pedig Németországban van. Számos olyan robogó alkatrész megtalálható a kínálatukban, ami kísértetiesen hasonlít más márkák azonos típusú termékeire, ki tudja, még az is lehet, hogy csak csomagolásukban különböznek, manapság nagyon nehéz már megállapítani ezeket a különbségeket, például:

  • RMS Racing / 2-Extreme Racing főtengely
  • Motoforce Evolution kuplung / 2-Extreme Racing kuplung
  • Naraku 70ccm sport hengerszett / 2-Extreme 70ccm Sport hengerszett

 

Olcsón, jót nagyon nehéz találni, de ha nem várod el, hogy a legolcsóbb termékek a legmárkásabb alkatrészek színvonalát hozzák, akkor nem lesz problémád a 2-Extreme robogó alkatrészekkel.

 

Rendezés: