Épp itt jársz: KezdőlapAirsal
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

Airsal

Airsal - hengerszettek minden mennyiségben

 

Minőségi, azonban mégsem túl drága hengerszettel szeretnéd dinamikusabbá tenni robogód? Nincs kedved dupla árat fizetni azért, hogy megkaphasd a legnevesebb márkákat, viszont vágysz a nagyobb teljesítményre? Ebben az esetben az Airsal szettjei tökéletes megoldást fognak nyújtani számodra.

A spanyolországi székhelyű gyár (a termelés is ebben az országban zajlik) az eredetinél jobb minőségű, nagyobb teljesítményű robogó hengerszettek előállítására specializálódott. A márka idestova 30 éve létezik, így ez alatt az idő alatt komoly tapasztalatot halmoztak fel. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az a tény, hogy havonta közel 14.000 darab hengert gyártanak le, kizárólag mopedekhez, robogókhoz és váltós kismotorokhoz, ami igen figyelemreméltó mennyiség. A 2015-ös évig bezárólag kizárólag alumíniumból készült hengereket készítettek, azonban ettől az évtől kezdve már öntöttvas szetteket is felvettek a kínálatukba, amik igen népszerűek azok körében akik csak utcai körülmények között használják  robogójukat, de nagyobb teljesítményre vágynak.

Természetesen szinte az összes szettjükhöz külön kapható tömítés szett, dugattyúgyűrű szett, vagy éppen komplett dugattyú szett is, így az alkatrész ellátással sem lehet probléma. Számos igen kedvező árú, 70ccm-es, alumíniumból készült sport kategóriás hengerszett is megtalálható kínálatukban, amelyek közül néhányhoz nem jár hengerfej, azonban a gyári 50ccm-es hengerfejjel tökéletesen használhatóak, így próbálják meg kordában tartani az alkatrészek árfekvését. Azonban nem csak ilyen és ehhez hasonló belépő színtű robogó tuning alkatrészeket gyártanak, hiszen például a 88ccm-es hengerűrtartalommal rendelkező Xtreme típus brutális, 24 lóerő körüli teljesítménnyel rendelkezik, így például ez a termékcsalád egy ligában játszik a neves gyártók (Malossi, Polini) legkomolyabb szettjeivel.

Sokszor kérdezték már tőlünk, hogy miféle gyártó az Airsal és mennyire megbízható robogó alkatrészeket állít elő, ami kicsit meglepő, hiszen az egyik legnagyobb cégről van szó, amely hengerek gyártásával foglalkozik. Ha neked nem csak a teljesítmény, hanem az ár/érték arány is számít, akkor ezekkel a robogó tuning alkatrészekkel tökéletesen elégedett leszel.

A 2016-os évtől kezdve az Airsal márka magyarországi kis- és nagykereskedelmi forgalmazását cégünk, a Scooter Racing Kft. látja el.

Rendezés:
Frissítve
Dugattyú 125ccm - Airsal Sport
21.500 Ft
Érdeklődj
Frissítve
Dugattyú 125ccm - Airsal Sport
10.500 Ft
Érdeklődj
Frissítve
Dugattyú 125ccm - Airsal T6
9.600 Ft
Érdeklődj
Frissítve
Dugattyú 150ccm - Airsal Sport
8.300 Ft
Érdeklődj
Frissítve
Dugattyú 150ccm - Airsal Sport
9.600 Ft
Érdeklődj
Frissítve
Dugattyú 150ccm - Airsal Sport
7.700 Ft 3.900 Ft
1 db raktáron