Épp itt jársz: KezdőlapDoppler
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

Doppler

Doppler robogó alkatrészek = Minőség + Márka + Különlegesség

 

A Doppler azon kevés gyártók közé tartozik, akik még abban az országban állítják elő termékeiket, ahol a székhelyük is található, ez pedig nem más mint Franciaország. A céget 1980-ban alapították, így a robogó tuning világában komoly múltra tekint vissza. Már alapvetően csak ez a tény is bizonyítja, hogy egy professzionális, minőségi alkatrészeket forgalmazó vállalatról van szó, amely teljesen azonos színvonalú termékpalettával rendelkezik mint a Malossi vagy a Polini. Filozófiájuk azonban némileg eltér az említett két márkáétól, mivel a Doppler alapvetően olyan robogó tuning alkatrészeket és kiegészítőket kínál, amilyeneket más márka nem forgalmaz, így elsősorban azoknnak fognak tetszeni a termékeik, akik szeretik a nem hétköznapi, különleges megoldásokat.

Mindemellett természetesen hétköznapibb teljesítménynövelő alkatrészeket is előállítanak (szívócsonkok, sportlégszűrők, variátor szettek, kuplungok, stb.), de ezeket ugyanúgy minőségi alapanyagok felhasználásával, modern gyártási technológiákat alkalmazva teszik. A Doppler márka árszínvonala némileg kedvezőbb mint a legnagyobb tradicionális olaszorzszági márkáké, ebből kifolyólag a termékek ár/érték aránya kiemelkedően jó.

Természetesen, mint sok más hasonló jellegű vállalat, a Doppler is komoly eredményekkel büszkélkedhet különböző robogó verseny sorozatokban, elsősorban Francaiország határain belül. Didier Thomas tekinthető a márka szülőatyjának, aki gyorsulási versenyeken, az általa épített versenyrobogóval igen figyelemreméltó időeredményeket ért el, később pedig saját tervezésű alkatrészeivel indította útjára a Doppler-t.

 

80cc alatti robogó kategória, 100 méter - idő: 4.871 másodperc - végsebesség: 136,7 km/h

 

Az elmúlt évek során számos olyan terméket vezettek be a piacra, amelyek teljesen egyedi megoldásokat vonultatnak fel, csak hogy néhányat említsünk:

  • Doppler SX86 kuplung: fokozatmentesen állítható rugóelőfeszítés (harang levétele nélkül)
  • Doppler Evolution rugóstag: a lengéscsillapítóban nincsen rugó
  • Doppler New Style sportlégszűrő: állítható légáteresztő képesség
  • Doppler S3R variátor: görgők nélküli működés

 

 

Ha számodra fontos, hogy minőségi alkatrészeket vásárolj robogódhoz, amik várhatóan hosszú élettartammal rendelkeznek és üzembiztos működést garantálnak, vagy olyan termékekre vágysz amik abszolút különleges megoldásokat vonultatnak föl, akkor a Doppler robogó alkatrész kínálatában szinte biztos, hogy meg fogod találni amit keresel. Legyen szó akár egy tuning kipufogóról, egy túlméretes féktárcsáról, vagy éppen egy kevlár variátorszíjról, nem tudsz mellé nyúlni.

Rendezés:
8.190 Ft
Változattól függ