Épp itt jársz: KezdőlapCHOK
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

CHOK

CHOK bukósisakok

 

A CHOK márkanév Magyarországon sokak számára ismeretlen lehet ami nem véletlen, hiszen a márka hazai forgalmazását cégünk kezdte meg a 2016-os évben. A CHOK ettől függetlenül a 2000-es évek elejétől gyárt bukósisakokat, amik kifejezetten népszerűek, főleg a Nyugat-Európai országokban. Egy franciaországi székhelyű vállalatról van szó, amely termékei gyártása során a minőségi és biztonsági szabványok szem előtt tartásán túl, elsősorban a fiatalos és különleges design-ra helyezi a hangsúlyt.

Ez meg is látszik a forgalomba hozott termékeken, mivel számos olyan festésű sisakot lehet találni a kínálatukban, amik más gyártóknál nem fordulnak elő. Ráadásul évről évre új, frissített modellpalettával jelentkeznek.

A kínálatukban ugyanúgy megtalálhatóak a Motocross bukósisakok, mint a zárt, a nyitott, vagy éppen a nyitható darabok. Árfekvésüket tekintve nem neveznénk őket sem olcsónak sem pedig túl drágának, viszont ár-érték arányuk kiemelkedő.

Rendezés: