Épp itt jársz: KezdőlapRobogó alkatrész újdonság! - Doppler légszűrő szivacsok
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

Robogó alkatrész újdonság! - Doppler légszűrő szivacsok

Felkerültek az áruházba a franciaországi Doppler márka legrissebb üdvöskéi, a két rétegű, gyári légszűrőházakba pontosan illeszkedő sport légszűrő szivacsok. Ha nem szeretnél sportlégszűrőt használni, viszont a robogódnak nagyobb levegő mennyiségre van szüksége, akkor számodra ez jelenthet tökéletes megoldást.

 

 

Annak sem kell aggódnia, aki nem találja meg a gyári alakú szivacsot a kínálatban, mivel létezik egy 20 x 30cm-es "lap" is, amiből bármilyen formájú darabot ki lehet vágni. A más márkák által fogalmazott (pl.: Malossi, Polini) hasonló termékekkel szemben ezek már dupla szivacsréteggel rendelkeznek. A sárga színű réteg sokkal szellősebb, nagyob lyukak találhatóak rajta. Ez biztosítja a megfelelő légáteresztő képességet, viszont a nagyobb szennyeződések fennakadnak rajta. A fekete rész pedig egy nagyon finom, apró pórusú réteg, amin viszont már szinte semmi nem jut át. A biztos hatás érdekében, azt javasoljuk, hogy használj valamilyen jó minőségű légszűrő spray-t is, de csak egész keveset fújj a szivacsra!