Épp itt jársz: KezdőlapRobogó alkatrész újdonság! - Tömítés szettek
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

Robogó alkatrész újdonság! - Tömítés szettek

robogó alkatrész, robogó tuning, robogó alkatrészek, Teknix robogó alkatrész, Teknix henger tömítés, hengerfej tömítés, komplett tömítés szett, RMS robogó alkatrész, Artein tömítés, Teknix henger tömítés szettSzámos komplett, motorblokk illetve henger tömítés szett került fel a honlapra, összesen több mint 60 féle új tételt tettünk elérhetővé. Bővült a kínálat az 50ccm-es, illetve az 50ccm-nél nagyobb maxi robogók esetében is. A feltöltött termékek elsősorban az RMS és a Teknix márkák szortimentjéből kerültek ki.

 

A nagy nyári meleg beköszöntével rendkívül fontos, hogy a motorblokkban lévő tömítések jó állapotban legyenek, hiszen például egy megfelelő állapotú hengerfej tömítés komoly problémákat tud okozni és akár a henger károsodásához is vezethet.

Továbbra is várjuk javaslataitokat és ötleteiteket az info@sracing.hu e-mail címre azzal kapcsolatban, hogy milyen alkatrészeket, vagy kiegészítőket látnátok szívesen a honlapon.

Az alábbiakban megtekintheted a komplett kínálatot, azonban azt tanácsoljuk, hogy ha kifejezetten egy bizonyos robogó típushoz keresel valamilyen tömítés szettet, akkor minden esetben használd a robogó választó funkciót. A megfelelő modell kiválasztása után az "Egyéb motoralkatrészek", vagy a "Henger alkatrészek" kategóriára kattintva magad is meggyőződhetsz arról, hogy a kiválasztott termék megfelelő lesz-e a robogódhoz.