Épp itt jársz: KezdőlapTörzsvásárlók
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

Törzsvásárlók

A törzsvásárlói rendszerünk kialakításánal elsődleges szempont volt az egyszerűség és az átláthatóság illetve az, hogy a nálunk gyakran megforduló vásárlók, valóban használható mértékű kedvezményben részesüljenek. A törzsvásárlói rendszerbe minden regisztrált felhasználó automatikusan bekerül. A regisztráció nélkül leadott megrendeléseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni.

 

Azok akik törzsvárlói státuszba kerültek, 5 illetve 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak az Sracing robogó alkatrész webáruházban, a kedvezmény pedig az összes termékre vonatkozik. Hogy mit kell tenned ahhoz, hogy te is törzsvásárló lehess? Egyszerű! Érd el az 50.000 Ft-os vagy a 100.000 Ft-os értékhatárt rendeléseiddel és máris bekerültél a rendszerbe.


Eddigi megrendelések összesen Kedvezmény
Legalább 50.000 Ft 5%
Legalább 100.000 Ft 10%

 

Amennyiben elérted valamelyik értékhatárt, e-mailen keresztül is felvesszük veled a kapcsolatot és értesítést küldünk neked arról, hogy vásárlói státuszod megváltozott. Innentől kezdve az áruházba való bejelentkezést követően már automatikusan a kedvezménnyel csökkentett bruttó árakat fogod majd látni. Az akciós árakra a törzsvásárlói kedvezmény nem vonatkozik.

Bízunk benne, hogy a kialakított rendszerrel kellő mértékben ki tudjuk fejezni hálánkat a hozzánk lojális vásárlóink felé!