Épp itt jársz: KezdőlapKarácsonyi nyereményjáték (2016)
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

Karácsonyi nyereményjáték (2016)

Karácsonyi Nyereményjáték az Sracing-en!
 

Idén Karácsonykor tőlünk is kaphatsz a fa alá ajándékot, méghozzá nem is akármilyet! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban nincs más dolgod mint regisztrálni webáruházunkban (ha azt eddig még nem tetted meg), helyesen válaszolni néhány robogó tuninggal kapcsolatos kérdésre és bízni benne, hogy december 20-án te leszel az egyik szerencsés nyertes. Három díjazottat sorsolunk ki, az ajándékok összértéke pedig közel 200.000 Ft!

 

Regisztrálok a webáruházba (kattints!)


Nyeremények

A 2. helyezett nyereménye választható aszerint, hogy milyen robogó blokkra való legyen a kipufogó (Piaggio vagy Fekvőhengeres Minarelli), a többi díj esetében nincs választási lehetőség.

 

A játék ídőtartama

A játék november 21-től december 18-ig tart, így azok vehetnek részt a sorsoláson akik megfelelnek a játékban való részvétel feltételeinek és legkésőbb december 18 éjfélig helyesen válaszolnak a kérdőívben feltett kérdésekre.

 

Játékszabályzat

 • A játék szervezője
  A játék szervezője a www.sracing.hu oldalt üzemeltető Scooter Racing Kft. továbbiakban Szervező.
 • Nyeremények
  A Szervező a nyertesek számára, a nyeremények pont leírásában található tárgynyereményeket garantálja. A szervező a nyereményeket a nyertes által megadott címre szállítja házhoz, vagy az a szervező telephelyén személyesen vehető át.
 • A játékba kerülés feltételei
  A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó az aktuális játék kiírásának megfelelően regisztrál az sracing.hu webáruházba, helyesen kitölti a nyereményjáték kérdőívét és ezzel elfogadja a részvételi feltételeket.
 • A nyertesek kiválasztása
  A nyeremények véletlenszerű sorsolás útján kerülnek kisorsolásra. A Szervező a sorsolás nyerteseit a sorsolást követően haladéktalanul, maximum 3 munkanapon belül értesíti a nyeremény átvételének részleteiről. A Szervező a nyertesek értesítését a játékosok által a regisztráció során megadott e-mail címen írásban és a megadott telefonszámon szóban kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. Ha a Szervező email-ben  vagy telefonon keresztül nem tudja a nyertest elérni, vagy a nyertes 5 munkanapon belül nem válaszol a szervezőnek, akkor a nyeremény elvész. A Szervező jogosult ellenőrizni a nyertesek regisztrációit, adataik valódiságát. Amennyiben többszöri regisztráció, vagy nem valós személyek kerülnek megállapításra, akkor a felhasználó törlésre kerül, nyereményét is elveszítve. Ilyen esetekben pótnyertes(ek) kerülhet(nek) kisorsolásra a játékszabályzat egyéb pontjainak megfelelően. 
 • Részvételi feltételek
  A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött (18. életév alatt törvényes képviselő hozzájárulása szükséges)  magyar állampolgárok vehetnek részt, akik regisztráltak az sracing.hu webáruházban, valamint hiánytalanul és a valóságnak megfelelően válaszolnak a nyereményjáték kérdőívének kérdéseire. A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta a jelen és az  Adatkezelési szabályzatot és megfelel a részvételi feltételeknek. A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Több regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli.
  •    1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);
  •    1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;
  •    1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény);
  A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, mérlegelje a jelen pontban és a fentiekben foglaltakat! A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a hírlevél feliratkozáskor megadott adatait közvetlen üzletszerzési célból visszavonó nyilatkozatáig kezeljük. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a regisztrálónak bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a regisztráció során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni. Visszavonó, illetve tiltó nyilatkozatát eljuttathatja a következő e-mail címre: info@sracing.hu. Az adatkezelés megszüntetése azt jelenti, hogy a regisztrált személy adatai törlésre kerülnek valamennyi adatkezelőnél és felhasználónál, így a nyereményjáték sorsolási adatbázisába sem kerülhet be, és így nem nyerhet. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.