Épp itt jársz: KezdőlapRobogó típusok jelzése az oldalon
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

Robogó típusok jelzése az oldalon

Honlapunk megújulását követően sokan jeleztétek számunkra, hogy szívesen látnátok egy listát minden egyes terméknél, amely alapján megbizonyosodhattok arról, hogy az adott alkatrész melyik robogókhoz használható. Ennek a funkciónak a létrehozása nem kevés időbe telt, de mostanra végre készen lettünk vele, így élesítettük is azt a termékoldalakon.

 

Tehát innnentől kezdve minden egyes terméknél, a termékleírás alatt, egy legördülő lista segítségével, saját magad is le tudod majd ellenőrizni, hogy az általad kiválasztott alkatrész melyik robogókhoz használható attól függetlenül, hogy  előtte használtad-e a robogó választót vagy sem. Az olyan termékeknél amelyek nem típusspecifikusak egy "univerzális termék" feliratot fogsz találni. Bízunk benne, hogy ezzel a funkcióval megkönnyítjük döntéseteket az áruházban való vásárlás során.