Épp itt jársz: KezdőlapJúliusban sem állunk meg - akciók!
Típus választó
Köbcenti
Márka
Típus
Raktár szűrő
Elérhetőségeink
sracing robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház, robogó alkatrészek, chok bukósisakok, michelin gumabroncs, deli gumiabroncs, robogó gumi, robogó gumiabroncs, robogó alkatrész nagyker, robogó alkatrész nagykereskedelem,robogó tuning, robogó alkatrész budapest
Kosár
0 árucikk
Gyártók

Júliusban sem állunk meg - akciók!

Ahogy a korábbi hónapokban, úgy most júliusban is próbálunk olyan akciókat hirdetni ami remélhetőleg elnyeri tetszéseteket és sokan hasznát veszitek ezeknek a kedvezményeknek:

robogó alkatrész, robogó alkatrészek, robogó tuning, robogó tuning webáruház, maxi robogó alkatrész, robogó alkatrész webáruház akció,10.000 Ft felett ingyenes szállítás

Minden július 1 és 31 között beérkező, legalább 10.000 Ft-os megrendelés esetén a postaköltséget átvállaljuk, tehát a kézbesítésért nem kell külön fizetni. A termékek kosárba rakását követően az áruház automatikusan kijelzi, hogy még mekkora értékben szükséges vásárolni ahhoz, hogy a szállítás ingyenes legyen.

 

Közel 150 különböző akciós termék

A júniusi általános kedvezményt követően ebben a hónapban visszatértünk a már megszokott akciókhoz, így jelenleg bizonyos termékeket van lehetőségetek kedvezményes áron megvásárolni tőlünk. A kedvezmény mértéke változó, de természetesen minden esetben több mint 10% :).

 

Folytatódik állandó kedvezményünk

Továbbra is elérhető az az állandó kedvezmény, ami minden vásárlónkra vonatkozik, attól függetlenül, hogy rendelt-e már korábban tőlünk, vagy regisztrált-e már az áruházban. Természetesen a 10%-os kedvezmény az akciós termékekre ugyanúgy érvényes, így adott esetben igen komoly összeget tudsz megpsórolni ha okosan válogatsz az alkatrészek közül, ráadásul most a postaköltséget sem neked kell állnod.